Banaz İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://banaziho.meb.k12.tr
Adres : ŞEHİTLER MAH. REYHAN SK. MIYASE TANIS KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BANAZ / UŞAK
VİZYON : Vizyon;ne olmak istediğimizdir.Bizim vizyonumuz öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu bilim, din, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek hayata hazırlamaktır..
MİSYON : Misyon:Bir okulun neden varız? Sorusunun cevabıdır. Biz öğrencilerimizi bilgili, kültürlü , milli ve manevi değerleri benimsemiş ve özümsemiş, sorun değil çözüm üreten, insana sevgi ve saygıyı esas alan vatana ve millete faydalı başarılı ve iyi nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Pazartesi 08:30-16:10 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma 08:30-15:15
Yabancı Dil : İngilizce ve Arapça
Servis :
Ulaşım : Köylerden ve ilçe merkezinden taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Banaz-Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe çapında ve okul çapında düzenlenen futbol, voleybol, hentbol turnuvalarına düzenli olarak katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : e-Twinning projeleri yapılmaktadır.